fbpx

Echipamente și soluții soft pentru restaurante

Acestea sunt concepute anume pentru a face față condițiilor de utilizare specifice din localuri, precum vărsarea accidentală de lichide, lovituri, acumularea de murdărie, expunere la temperaturi ridicate, etc.

  • POS terminal POS RS156 AW
    POS terminal POS RS156 AW

5/5

POS terminal POS-RS156-AW

Descriere
Caracteristici
Descriere

Sistemul POS-RS156-AW poate fi integrat cu o multitudine de tipuri de dispozitive periferice în funcție de cerințele clienților.

Acest model este potrivit pentru toate tipurile de aplicații (magazin, restaurant, bar) și în special pentru afacerile ce presupun vânzarea cu amănuntul.

Trebuie remarcat ecranul touchscreen rezistiv, cu o diagonală de 15.6 inch și display suplimentar de 11.6inch, foarte precis, calibrat din fabrică, rezistent la praf și apă, cu o rezoluție excelentă și o bună luminozitate. Are capacitate de stocare 8GB, 2 GB memorie operativă, WiFi+Bluetooth. Funcționează pe sistem de operare Android 7.1.

Caracteristici
Model
Display
15.6″
Second Display
11.6″
RAM
2Gb
Storage capacity
8Gb
System
Android 7.1
Wi-Fi
yes
Bluetooth
Yes
Battery
yes
Combo Card Reader
yes
Color
White

Solicită oferta

S-ar putea să vă intereseze și…

rsistems-pos-125

POS terminal POS-RS125-PCW

Ecran touchscreen rezistiv, cu o diagonală de 12.5 inch. Capacitate de stocare 64 GB SSD, 4 GB memorie operativă, N1 – Newland Scanner, No OS, Wi-Fi Card

rsistems-pos-156

POS terminal POS-RS156-AW

Ecran touchscreen rezistiv, cu o diagonală de 15.6 inch și display suplimentar de 11.6 inch. Capacitate de stocare 8GB, 2 GB memorie operativă, WiFi+Bluetooth. Funcționează pe sistem de operare Android 7.1

Rsistems

POS terminal Rsistems J1900

Ecran 15 inch LED cu carcasa de aluminiu. Memorie operativa 4GB RAM, capacitate de stocare SSD 64 GB, WiFi si sitem de operare Windows IOT 10

Imprimantele de sectie se utilizeaza ca parte componenta a unui sistem POS pentru tiparirea de bonuri, chitante, note de plata, comenzi bucatarie, etc.

Scannere manuale au ca scop general colectarea de date a produselor. Create special pentru citirea codurilor de bare lungi si trunchiate. Este perfect pentru utilizarea in cadrul restaurantelor.