fbpx

Dezvoltarea afacerilor în domeniul HORECA presupune și necesitatea traducerii parțiale sau complete a operațiunilor steriotipice și a sarcinilor de afaceri sub controlul unui sistem informatic specializat și al complexului software și hardware. Vă oferim toate aceste soluții. În consecință, resursele umane și financiare sunt disponibile pentru a spori productivitatea muncii și eficiența managementului.

Compania RSistems implementează sisteme automatizate, prin instalare de software și hardware, care contribuie la sporirea eficienței unităților de alimentație publică. Serviciile noastre sunt solicitate de antreprenori ce dețin restaurante, cafenele, pizzerii etc. Această conjunctură impune realmente un grad sporit de monitorizare a proceselor de afaceri, a operațiunilor comerciale, resurselor de stocare, a acțiunilor angajaților și inclusiv a securității întreprinderii.

Ce oferim?

  1. Furnizăm și instalăm echipament tehnic specializat în domeniul HoReCa..
  2. Dezvoltăm produse software pentru automatizarea proceselor de contabilitate, stocarea și analiza datelor (soluții locale și de rețea).
  3. Oferim cursuri de instruire pentru personalul de conducere, tehnic, de întreținere și pentru alte persoane ce activează în compania Dvs., în vederea funcționării eficiente a echipamentelor și a aplicatiilor noastre.
  4. Executăm servicii de reparare și întreținere a echipamentului instalat.