fbpx

Braseria Zexe

 

Am realizat ca aplicația iiko, este o aplicație foarte complexa unde am găsit o echipa tânăra de profesioniști bine organizați.

Soluția iiko funcționează excelent și veți găsi în acest software tot ce aveți nevoie.

Am ales module care sa ne ajute in procesul de productie, vanzare si prognozare, adaptat nevoilor laboratorului nostru pentru un avea un control precis in gestionarea corectă a ingredientelor si o evidență clară a rețetelor astfel incat sistemul de gestiune iiko ne permite să organizam de la A la Z  intregul proces de productie dar si o centralizare a fluxului comenzilor si rapoarte specifice.

Ca manager de locatie pot gestiona si monitoriza performanțele afacerii intr-un timp real dar si intregul proces productiv si de aprovizionare cu produsele necesare, pana la managementul angajatilor.

Acest lucru ma determina sa spun ca ikko software este cel mai simplu, ieftin și ușor de utilizat și sa dovedit a fi de un real ajutor în trasabilitatea tuturor proceselor din braseria noastra.

Acum Braseria Zexe este locul unde admosfera eleganta si aroma de ciocolata se intalneste cu o solutie moderna si inovativa‚ sistemul de gestiune iiko software. Acest proiect arata faptul ca iiko este o solutie gandita sa asigure transparenta, control si profit pentru toate procesele din braseria noastra.

Suntem foarte mulțumiti și recomandăm iiko software și serviciile lor.

Manager Ana Consulea

Zexe Braserie

 

Le BAB

 

Am facut un research de piata si am cautat oameni seriosi, cu expertiza, iiko ne-a convins cu ce “stie sa faca” si am gasit ceea ce cautam, o solutie rapida, sigura și flexibila care raspunde nevoilor noastre intr-un procent maxim.

Factorul determinant a fost ca experienta cu iiko ne-a dat siguranta ca putem gestiona procesele din restaurantul nostru mult mai facil astfel incat sa minimizam risipa și să maximizam profitul.

Pentru mine ca Manager, un reper important este ca pot face diferite progoze săptămânal sau lunar, iar acest lucru imi ofera o viziune clară si realista a ceea ce se intampla in restautantul meu in orice moment.

De asemenea, este important sa ai langa tine un partener care se dezvolta o data cu tine, oferind solutii de ultima ora si suport 24/7

Cat despre oameni, cuvinte de lauda! Promptitudine, simt practic si mult profesionalism.

Daca sunteti in cautare de solutii inovative, accesibile și ușor de folosit,

Recomand solutia iiko!

Manager Vik Salic

Le BAB

 

Sushi MASTER

 

Unul dintre motivele pentru care am ales soluția propusă de iiko software a fost faptul că ne oferă o variantă complet optimizată în Cloud, extrem de flexibilă, care integrează pe o platformă unică toate activitățile noastre specifice rețelei noastre de restaurante, Sushi Master.

De la inceput ne-am dorit o solutie cu expertiza solida pe piata din Europa, si cu “experienta know-how” si de asta aveam nevoie, o solutie  care sa permita accesul facil la livrari rapide in functie de activitatile noastre pe puncte de vânzare, call-center, online.

Ca administrator, pot spune ca iiko funcționează excelent pentru toate  locatiile noastre din tara, si s-a pliat foarte bine pe formatul nostru de business deoarece suntem este o rețea dinamică alcătuită din mai mult de 330 de locații aflate în 13 țări, am optat pentru intregul sitemul de gestiune, dar in mod special ne-am focusat atentia pe Modulul Delivery, care corespunde modelului nostru de Restaurant, Take Away, Delivery, iar iiko ne-a raspuns intr-un mod uimitor!

Modulul Delivery Service ma ajuta sa am o eficiență maximă în gestionarea retelei mele restaurante deoarece sincronizeaza rapid toate punctele de vânzare si pot vizualiza comenzile pe hartă într-un timp real, pot spune ca Delivery Service – ofera un management al livrărilor impecabil si pot monitoriza toate locațiile într-un mod foarte eficient prin gruparea lor pe zone de livrare astfel incat pot sa asigur o servire rapidă și eficientă a clienților.

Soluția iiko ne-a surprins din prima zi, este o solutie fiabila si eficienta pentru toate tipurile de restaurante, o recomand cu incredere!

Manager Andrei Florean

Sushi Master