fbpx

Meniu digital prin QR pentru restaurante

Obțineți mai multe comenzi, reduceți costurile cu printarea și designul, colectați baza de oaspeți și recenziile clienților.

mob rsistems
tild3832 3863 4336 a666 626166343761 pos 1

Restaurant

tild3832 3863 4336 a666 626166343761 pos 1

Cafenea

tild3832 3863 4336 a666 626166343761 pos 1

Bar

tild3832 3863 4336 a666 626166343761 pos 1

Cofetărie

tild3832 3863 4336 a666 626166343761 pos 1

Hotel

flayer

Meniul la 1 click distanță

Uită de meniurile pe hârtie 📋 – implementează în propriul restaurant un meniu digital cu scanare cod QR direct de pe telefon sau tabletă.

 • Clienții scanează un cod QR plasat pe mesele din restaurant folosind camera foto sau o aplicație de tip QR scanner.
 • Instant, li se va afișa meniul digital într-un browser online.
 • Meniul este structurat pe categorii. Clienții selectează produsele dorite.

Clienții scanează un cod QR plasat pe mesele din restaurant folosind camera foto sau o aplicație de tip QR scanner. Instant, li se va afișa meniul digital într-un browser online. Meniul este structurat pe categorii și are inclusă funcția de căutare. Clienții selectează produsele dorite și cheamă ospătarul din aplicație.

Set-up-ul inițial al meniului se face cu ajutorul nostru, fără niciun cost suplimentar. Restaurantul ne transmite lista de categorii și produse cu toate informațiile necesare (preț, gramaj, alergeni). Meniul digital permite și adăugarea pozelor și personalizarea graficii în funcție de identitatea vizuală a restaurantului.

După set-up-ul inițial, restaurantul poate oricând să modifice meniul din panoul de administrare:

 • să adauge produse noi
 • să le editeze pe cele existente
 • să le dezactiveze sau șteargă pe cele care nu mai sunt în stoc.

Meniul care atrage clienții

 • Circulație mai rapidă a clienților

Fără mâini ridicate, oaspeții sunt serviți mai rapid, sunt mai satisfăcuți și, aspectul cel mai important, se vor întoarce.

 • Clienți satisfăcuți

Restaurantele pline nu mai presupun un timp lung de așteptare. Meniul electronic scurtează timpul petrecut de client în locație și face ospătarii mai eficienți. Iar comunicarea directă prin feedback și recenzii îi motivează să împărtășească experiența lor în localul tău.

 • Siguranță în pandemia COVID-19

Un plus de siguranță pentru clienți pe timpul pandemiei COVID-19 – meniurile fizice pot crea disconfort, mai ales în contextul post-pandemic, fiind manipulate de un volum mare de clienți

meniu iiko mobile

Câteva idei unde să plasați codul QR din meniu

Nu te limita, promovează și fă-ți restaurantul ușor de recunoscut. Iată câteva idei în care vă puteți plasa meniul fără atingere. 

Desigur, acestea nu sunt toate opțiunile, sunt multe altele, doar le-am ales pe cele populare.

0022a
030 TBLa
036 TBLa
IMG 8082a

Flexibilitatea și ușurința de a adăuga și modifica produse (modificarea meniului zilei, modificarea prețurilor).

Evitarea situațiilor neplăcute când nu există suficiente meniuri sau când clienții așteaptă mult la masă pentru a primi un meniu pe suport de hârtie.

Reducerea costurilor cu designul și printarea – nu mai este nevoie să fie printate inserturi în meniu sau meniuri întregi atunci când apar modificări 

6 avantaje ale meniului

Minus un drum pentru ospătari când trebuie să aducă meniul, deoarece clienții pot accesa oricând meniul.

Reducerea costurilor de marketing – crearea unor meniuri noi sau a unor inserturi în meniu presupun cel puțin costuri cu designul grafic.

Meniu multilingv și galerie foto. Ai opțiunea să introduci meniul în mai multe limbi şi poți încărca o galerie foto savuroasă.

presentation

Prezentarea meniului digital pentru restaurante

 

QR-meniu pentru restaurante si baruri in Romania

In lumea moderna, vizitatorii diferitelor unitati de agrement si catering au auzit in repetate randuri despre QR meniu pentru restaurante si cafenele in Bucuresti. Multe, probabil, a crezut ca a fost un lucru interesant, dar meniul standard este mult mai familiar. Dar progresul nu sta nemiscat si, prin urmare, dorim sa descriem mai multe avantaje pe care un QR meniu digital le are de la o tableta, browser sau telefon.

Cel mai probabil, principalul lucru este ca vizitatorii cafenelei sau barurilor dvs. care folosesc meniul electronic din interiorul institutiei vor putea sa-l foloseasca dupa. Astfel, ei vor putea sa livreze feluri de mancare pentru a le sau pentru a le comanda prin pickup. Proprietarul unitatii primeste nu doar un detaliu modern si la moda al serviciului sau, ci si posibilitatea de a comunica cu clientii sai prin mesaje push gratuite catre diversi mesageri. Acesta este meniu digital pentru restaurante in Romania.

Pentru clientii stabilimentului dvs., de asemenea, le faciliteaza foarte mult odihna. De exemplu, puteti alege feluri de mancare intr-un restaurant fara sa asteptati un chelner, ci pur si simplu scanand un cod QR cu un smartphone si trecand la un meniu electronic. Astfel, vor comanda mancarurile si bauturile dorite platind plata fara contact cu un smartphone la checkout, precum si stocarea informatiilor in telefon sau tableta pentru precomanda ulterioara sau comanda cu livrare la domiciliu.

Cateva avantaje:

 • Meniu QR digital este intotdeauna disponibil in smartphone-uri si alte dispozitive mobile ale invitatilor dumneavoastra
 • Asta nu este o aplicatie mobila, nu trebuie sa o descarci!
 • Posibilitatea de a schimba rapid meniul electronic online prin adaugarea de elemente noi.
 • Contacte minime in interiorul institutiei
 • Posibilitatea de a primi plata prin meniul electronic
 • Capacitatea de a va” digitaliza ” invitatii si de a utiliza aceste date pentru activitati de marketing

Nu uitati ca avem diverse solutii pentru automatizare proceselor de lucru ale institutiei voastre, si anume:

Rsistems.ro – automatizare HoReCa in Romania