Legislația în vigoare

Parlamentul European și Consiliul au adoptat, în data de 27 aprilie 2016, Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date și de abrogare a Directivei 95/46/CE (Regulamentul general privind protecția datelor – RGPD sau GDPR).

Regulamentul (UE) 2016/679 a fost publicat in Jurnalul Oficial al Uniunii L119 din 4 mai 2016, iar prevederile lui sunt direct aplicabile in toate statele membre ale Uniunii Europene, incepand cu data de 25 mai 2018.

Legea nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date;

LEGE nr. 506 din 17 noiembrie 2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice;

Ce date cu caracter personal colectăm de la dumneavoastra și modul în care le procesăm / folosim

Ne preocupam constant ca datele cu caracter personal ale tuturor persoanelor cu care interactionam sa fie prelucrate in conformitate deplina cu dispozitiile legale aplicabile si cu cele mai inalte standarde de securitate si confidentialitate.

In cele ce urmeaza iti prezentam politica noastra in acest domeniu foarte important pentru orice persoana fizica, aplicabila website-ului nostru https://rsistems.ro/ (denumit in continuare “website- ul”), pe care ne angajam sa o revizuim la anumite intervale de timp, in vederea imbunatatirii ei continue.

Pentru a fi mereu la curent cu prevederile versiunii actualizate ale acestei politici, te rugam sa vizitezi website-ul din cand in cand si sa o revezi.

In ce modalitati colectăm date cu caracter personal pe website?

Pe website-ul nostru colectăm date cu caracter personal atunci cand acestea sunt inregistrate voluntar de persoanele fizice vizitatoare in diverse sectiuni ale acestuia.

In cadrul vizitelor pe website-ul nostru este posibil sa colectam adresa IP si/sau informatii despre paginile accesate si momentul accesarii, cu ajutorul aplicatiei Google Analytics si a cookie-urilor.

Compania colecteaza si prelucreaza date cu caracter personal ale persoanelor interesate de serviciile pe care proiectul nostru le poate pune la dispozitie.

Colectam datele dumneavaostra (se va mentiona in continuare “dvs”) cu caracter personal exclusiv de la dvs., prin intermediul unui formular web, formular editabil, prin formulare tiparite, prin discutie directa, prin e-mail, carti de vizita sau telefonic.

Odata ce ati inregistrat si/sau ati transmis date cu caracter personal catre noi, prin mijloacele puse la dispozitie si descrise mai sus, ati fost de acord cu folosirea acestor date in conformitate cu aceasta informare.

Cum pastram datele dvs cu caracter personal

Protejam datele dvs cu caracter personal colectate si procesate prin reglementari tehnice si organizatorice adecvate (inclusiv din punct de vedere al securitatii).

De asemenea, protejam datele dvs cu caracter personal impotriva prelucrarii neautorizate, prelucrarii ilegale, distrugerii, pierderii.

Accesul la datele dvs. cu caracter personal este strict limitat la acele persoane care au nevoie sa le cunoasca. Persoanele care au acces la aceste date vor mentine confidentialitatea acestora, prin politica de confidențialitate proprie.

Cum puteți solicita ștergerea datelor dvs cu caracter personal?

Prin intermediul transmiterii unei cereri scrise in acest sens. Solicitarea trebuie sa fie transmisa la adresa de email: info@rsistems.ro

Vom raspunde cererii dvs in maximum 30 de zile de la data primirii cererii. Mentionam ca pentru a putea procesa cererea este posibil sa va solicitam si informatii suplimentare.

Daca singura informatie cu caracter personal colectata si prelucrata este reprezentata de adresa dvs de email, in vederea stergerii acesteia puteti accesa campul “Dezabonare” dintr-unul din newsletterele primite – adresa dvs va fi stearsa automat din baza noastra de date. In cazul in care primiti in continuare newslettere va rugam sa ne transmitem cererea scrisa pe care am mentionat-o mai sus

Creștem, ne dezvoltăm și avem nevoie de Sales Manageri de produse Software HoReCa!

Căutăm Sales Manageri de produse Software HoReCa care să ne reprezinte cu mândrie! Apasă pe butonul „Aplică” și verifică în lista de criterii ce ai nevoie pentru o colaborare excelentă.