fbpx

Sistem de gestiune pentru bucătărie in restaurant (Kitchen Display)

Echipați-vă bucătăria cu cel mai durabil ecran all-in-one. Ecranul pentru bucătărie de la RSISTEMS este rezistent la expunerea excesivă la căldură, umiditate, grăsime, lichide și uz zilnic intens.


Solicită prezentare

kds rsistems

Automatizează comenzile către bucătărie in restaurant

Optimizați fluxul de lucru din bucătărie, calitatea produselor și viteza de servire. Prioritizează comenzile cu coduri de culoare și actualizările din sistem POS terminal al restaurantului, site-ul web și aplicațiile mobile în timp real.

 • Kitchen Display RSISTEMS transmite ospătarului notificări despre statusul de pregătire și finalizare comandă.
 • Posibilitatea de a seta prioritatea pe anumite comenzi sau produse.

sushimaster
br
lq
lava 1
hda 1 1
logo 3

Afișează comenzile în bucătărie

Afișarea statusului pe ecran oferă o soluție bine gandită pentru organizarea cozilor de așteptare, evitarea aglomerației, precum și transparență față de clienți și livratori.

 • Comenzile își schimbă culoarea în funcție de status.
 • La fel în momentul în care bucătarul bifează comanda ca fiind pregătită, ospătarul primește notificare pe tableta sau interfața POS.
 • Kitchen Display RSISTEMS presupune că ospătarii sunt mereu în sală, la dispoziția clientilor.

kds rs2

Digitalizează comenzile din bucătărie

Afișarea statusului pe ecran oferă o soluție bine gandită pentru organizarea cozilor de așteptare, evitarea aglomerației, precum și transparență față de clienți și livratori.

 • Comenzile își schimbă culoarea în funcție de status.
 • La fel în momentul în care bucătarul bifează comanda ca fiind pregătită, ospătarul primește notificare pe tableta sau interfața POS.
 • Kitchen Display RSISTEMS presupune că ospătarii sunt mereu în sală, la dispoziția clientilor.

kds r

Control total al bucătăriei

Integrat cu programul RSISTEMS, Kitchen Display System va ajuta sa urmariți procesele de afaceri din cadrul bucătăriei și vă pune la dispozitie rapoarte și statistici.

 • KDS vă oferă rapoarte aprofundate astfel încât să puteți vedea ce timp și ce resurse au fost alocate pentru comenzi.
 • Cu ajutorul softului bucătarii fixează electronic toate etapele de preparare, precum și împachetarea comenzilor direct din bucătărie.

 

hardware rsistems 2

Hardware elegant și robust ​

Acestea sunt concepute anume pentru a face față condițiilor de utilizare specifice din HORECA, precum varsarea accidentală de lichide și expunere la temperaturi ridicate.

Vă punem la dispozitie echipamente profesioniste care si-au demonstrat eficienta în timp.

Vezi tot echipamentul >

Sistem de gestiune pentru restaurant in Romania

Pentru functionarea cu succes a unei unitati de catering, este important faptul organizarii eficiente a muncii personalului in toate etapele serviciului oaspetelui: de la acceptarea comenzii de catre chelner pana la pregatirea si livrarea finala. Aceasta inseamna ca program de automatizare pentru restaurant in Bucuresti pentru comenzile in bucatarie si gestiunea proceselor de afaceri in bucatarie la restaurant sunt foarte importante.

Un rol special in organizarea acestui proces este ocupat de automatizarea institutiei, activitatea productiei si, foarte des, de transmiterea automata a mesajelor de comanda de la sala la bucatarie. Un sistem de gestiune pentru restaurant in Romania la bucatarie este Kitchen Display System, va ajuta restauratorul sa faca fata acestei functionalitati!

Kitchen Display System este un sistem profesional de vizualizare pentru comenzi in bucatarie. Aceasta este o solutie accesibila si moderna pentru bucatarie, care permite serviciilor de restaurant sa lucreze rapid si sa creasca viteza serviciului de oaspeti.

De fapt, solutia este un monitor care serveste ca un mecanism de vizualizare convenabila a tuturor comenzilor si a altor elemente importante, precum si a instrumentelor disponibile ale sistemului POS de automatizare pentru bucatarie in Bucuresti, in timp ce puteti crea singur ecranul. Este important sa subliniem ca informatiile afisate pe monitorul de bucatarie vor fi imediat disponibile pentru un numar mare de angajati din productie, adica riscul de a pierde sau de a pierde o noua comanda este minimizat.

Pentru cea mai usoara si mai confortabila utilizare a acestei solutii, trebuie sa aveti incredere in specialistii companiei care vor instala prompt sistemul. Acestea vor configura diferite tipuri de afisare a comenzilor si va vor spune in detaliu despre setarile flexibile pentru crearea regulilor de lucru si comutarea rapida intre diferite procese. Datorita sistemului KDS pentru bucatarie, veti invata cu usurinta cum sa gestionati comenzile in bucatarie.

Sistemul Kitchen Display System va ofera posibilitatea de a indeplini cu usurinta urmatoarele sarcini:

 • Afisarea informatiilor despre mancarurile comandate pe ecranele bucatariei, barului si altor departamente ale productiei restaurantului;
 • Cresterea eficientei interactiunii dintre serviciile de restaurant;
 • Reducerea consumabilelor datorita respingerii chitantelor de hartie;
 • Eliberarea locului de munca de imprimanta si fire;
 • Gestiunea proceselor de afaceri pentru gatit si servirea oaspetilor

Nu uitati ca avem diverse solutii pentru automatizare proceselor de lucru ale institutiei voastre, si anume:

Rsistems.ro – Sistem de automatizare HoReCa in Romania