fbpx
Rsistems la Conferinta Nationala a Industriei Ospitalitatii 2019 5

Soft de gestiune – ingredientul principal pentru dezvoltarea unui restaurant

Domeniul HoReCa în ultimii ani este în continuă creștere. Piaţa a crescut accelerat datorită numărului impunător de restaurante care s-au deschis și continuie să apară. Fie că este vorba de localuri de tip fast food sau cu servire la masă, acest tip de afacere a devenit unul foarte profitabil.

Deși deschiderea unui restaurant nu este o chestie uşoară şi necesită o documentare amănunţită, cert este faptul că astăzi toate deciziile pe care le ia un patron de astfel de afacere au un impact major asupra modului în care va evolua restaurantul în perspectivă.

Daca planifici să începi o afacere din domeniul restaurantelor, cafenelelor, pizzeriilor, barurilor, e timp să afli că pasiunea pentru bucătărie nu ţine loc de calităţile care te face un bun antreprenor în acest domeniu.

Cand mi-am deschis propria afacere, nu am stiu care sunt aspectele cele mai importante și asupra cărora ar fi trebuit să ma opresc. Tocmai din acest motiv doresc să-ți comunic despre ingredientul principal pentru dezvoltarea unui restaurant, și anume – managmentul la bază căruia stă un sistem de gestiune pentru restaurant.

Managementul activităților din cadrul restaurantului reprezintă cheia succesului, motiv pentru care este esențial să se ia în calcul faptul că pe parcurs apare necesitatea stringentă de traducere parțială sau completă a operațiunilor steriotipice și a sarcinilor de afaceri sub controlul unui soft de gestiune specializat. În consecință, resursele umane și financiare vor fi disponibile pentru a spori productivitatea muncii și eficiența managementului.

Sistemele de gestiune pentru restaurant au revoluționat modul în care se poate controla astăzi un restaurant, fapt pentru care acestea sunt utilizate actualmente la scara largă în mai toate restaurantele din lume. Un soft pentru restaurant care permite administratorilor de restaurante, pizzerii, baruri etc., să-și administreze afacerea într-un mod foarte simplu și eficient, care la rândul său nu implică costuri ridicate pentru a fi implementat. De ce sa utilizezi un astfel de soft în cadrul afacerii tale?

Cu el gestionezi rapid și eficient numeroase activități 
Implementarea unui sistem de gestiune complex elimină operațiunile repetitive și asigură un control riguros al tuturor proceselor. Soluțiile software ale companiei RSistems sunt echipate cu o multitudine de funcții utile, precum: Achiziții de mărfuri, Rețetare, Gestiune stocuri on-line, Rapoarte vânzări, Controlul timpului de muncă, Programe motivaționale, Gestiune financiară, P&L, Marketing și Loialitate, Modul de Livrare, toate preconfigurate și incluse într-un singur pachet.

Vă propunem programul de la RSISTEMS – cea mai inovativă soluție pentru automatizarea unităților de alimentație publică în România. Un instrument de control puternic al vânzărilor, stocurilor, bucătăriei, angajaților etc. Toate procesele operaționale în restaurante sunt gestionate printr-un singur program de gestiune restaurant.

Află cum soluțiile de la RSISTEMS îți pot crește profitabilitatea începând cu prima zi. Echipa RSistems este pregătită să îți ofere o prezentare demo.

Rsistems.ro – automatizare HoReCa in Romania

S-ar putea să-ți placă și...

Articole populare