fbpx

Compania RSistems este unul din parteneri la Conferinta Nationala a Industriei Ospitalitatii desfăşurată pentru al 3-lea an în România

Conferința Națională a Industriei Ospitalității – eveniment care a ajuns anul acesta, cu sprijinul organizatorilor și partenerilor, la cea de-a III-a ediție.

La ediția curentă care a avut loc pe data de 10 aprilie, compania Rsistems a fost prezentă cu un stand, unde în premieră participanții au avut posibilitatea să facă cunoștință cu sistemul iiko – software inovativ pe piața României 🇷🇴, menit să deschidă noi oportunități pentru proprietari de afaceri din industria HoReCa 🍴 .

Vă reamintim că, scopul evenimentul a fost de a reuni diverse personalități marcante, specialiști din industria ospitalității, lideri locali, autorități locale și antreprenori, pentru a pune în discuție diferite aspecte ale evoluției industriei ospitalității.

Reprezentanții companiei #Rsistems care au fost prezenți la eveniment, s-au împărtășit cu emoțiile de acolo, menționând că este o platformă perfectă pentru aduna cei mai interesanți oameni din sectorul ospitalier care pot comunica din experiența lor și care au posibilitatea de a face cunoștință cu cele mai noi tendințe în domeniul.

Mulțumim pe aceasta cale organizatorilor HORA, participanților și vorbitorilor, care au creat o atmosferă lucrativă și prietenoasă în care a decurs conferința, toate prezentările au trezit un deosibit interes, au fost adresate multiple întrebări, generând o dezbatere constructivă.

Articole populare